If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дръжките на вратите от вътрешната страна са доста надрани и разложени, когато се хванеш за тях лепкат дори оставят и следи. С какво мога да ги оправя без да ги свалям ?
Пробвай първо с обезмаслител и задължително някаква хавлия. Да може да обира тази част , която лепне. Най-вероятно ти се виждат надрани заради разлагането на горното покритие. Поне моите така бяха и след махане на това покритие станаха доста по-добре, но тук там си имаше надрано. Ако не ти харесат ,след почистването и са още надрании, сваляй най-добре дръжките и ги боядисай. Дръжките имат отзаде нещо като зегерка, малко трудно излиза но излиза, малко шкурка и спрей и стават като нови.
Става с доста жулене и Меглио(примерно) .Аз ги търках с друго и пак става. Верно обърнаха ми се пръстите,но за 30мин ги лъснах и двете,както и конзолите с бутоните.
Човека пита за без сваляне !
Ето вече и снимка как е при мен за да не си помисли някой,че дрънкам празни приказки
П.П
Иначе не отричам ,че може да се направи по описаните начини с търкане и боядисване после. Просто с кожата е по шик особено за тези дето имат кожен салон
Човека пита за без сваляне !
Ето вече и снимка как е при мен за да не си помисли някой,че дрънкам празни приказки
П.П
Иначе не отричам ,че може да се направи по описаните начини с търкане и боядисване после. Просто с кожата е по шик особено за тези дето имат кожен салон
Я ми посочи ,къде съм казал,че съм ги свалял(чакай да сложа и аз няколко удивителни) !!!!!!! Понеже не цитираш друг,а пишеш непосредствено след мен.
ПС. След почистването не съм ги боядисвал ,седяха си супер лъскави и готини.
Колеги а някой от вас занимавал ли се е с тапицерията на корите на вратите... Че моята бая кесии и е мн грозно... Ако я свалим и претапицирам (залепя някаква кожа подобна на интериора) дали ще се получи хубаво? Ако някой е правил такива упражнения нека да сподели да даде съветче нещо!
Comment